De nieuwe makers
2022
Terug naar het overzicht zoeken
2022

Nynke Hartog

De Reflectie 

Ik heb deze foto samen met Chelsea Jongerius gemaakt tijdens de fotografie les. Van thuis had ik wat attributen mee genomen zoals deze spiegel. We hebben eerst een beetje geëxperimenteerd met de positie van de spiegel en de paprika. Uiteindelijk hebben we voor deze positie gekozen met het spiegelbeeld van de paprika wazig en de paprika scherp op de voorgrond. Ik vond de opdracht leuk om te maken omdat je zelf creatief mocht zijn en denken hoe je de foto het mooist uit vond komen. 

De Dynamiek 

Ik heb deze foto in de les sluitertijd van fotografie gemaakt. Als opdracht kregen we om bewegend beeld vast te leggen en daarom gingen we naar de treinen bij het station Vaartsche Rijn.. Bij het station hebben we eerst een beetje geëxperimenteerd met de hoe we de beweging van de trein moei een beeld konden brengen.. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om Rosa op de voorgrond te zetten en de beweging van de trein op de achtergrond.. 

De Positie 

Deze foto heb ik bij de les Fotografie genomen, de opdracht was om een foto na te appen. Voor deze foto heb ik Rosa als model genomen. Eerst ben ik op Pinterest een foto gaan zoeken die ik kon na-appen en daarna heb ik de spullen meegenomen van huis die voor deze foto nodig waren en tijdens de les was de foto best snel gemaakt.